4999 ₺ ve Üzeri Kargo Ücretsiz! Havale - Eft Ödemelerde % 10 a Varan İNDİRİM!
AGV TOURMODULAR SOLID MAT MAVİ ÇENE AÇILIR KASK
  • AGV TOURMODULAR SOLID MAT MAVİ ÇENE AÇILIR KASK #1
  • AGV TOURMODULAR SOLID MAT MAVİ ÇENE AÇILIR KASK #2
  • AGV TOURMODULAR SOLID MAT MAVİ ÇENE AÇILIR KASK #3
  • AGV TOURMODULAR SOLID MAT MAVİ ÇENE AÇILIR KASK #4
  • AGV TOURMODULAR SOLID MAT MAVİ ÇENE AÇILIR KASK #5
Yorumlar (0)
AGV TOURMODULAR SOLID MAT MAVİ ÇENE AÇILIR KASK
STOKTA VAR
  • 26.449,50
  • 25.190,00
  • Havale Fiyatı : 23.930,50
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver
Bank

Havale veya EFT ödemelerinde %5 indirim!

Renk, Beden:

Barkod: AGV-1251E4OY.004

SONSUZ YOLCULUKLAR İÇİN ULTRA GÜVENLİ MODÜLER KASK.
ENTEGRE DMC İLETİŞİM SİSTEMİ İLE.

Modüler bir kasktan daha fazlası, tam yüz kaskı kadar güvenli. En üst düzeyde koruma için tasarlanmış, maksimum konfor sağlayan bir şekil. Çünkü her yol bir maceradır.

SONSUZ YOLCULUKLAR İÇİN KORUMA

 

BAŞINIZI DÜŞÜNEREK GELİŞTİRİLDİ

Touring için yeni bir güvenlik seviyesi. Tourmodular, insan vücudunun en temel kısmını koruma konusunda 75 yılı aşkın deneyimi kapsayan AGV Extreme Safety protokolünün bir sonucu olarak oluşturuldu. Korumak için tasarlandı. Her koşulda uzun ve sonsuz mesafelerde sürüş özgürlüğü.

 

HER DURUM İÇİN SERTİFİKALI

Bunu kendimiz yaptık, bu nedenle, Tourmodular'ın ECE2206 sertifikalı olmasına rağmen, aslında bir AGV Aşırı Güvenlik kaskı olduğu için bundan çok daha fazla koruma sağladığını biliyoruz. Ayrıca, P/J homologe edilmiştir.


Bu senin için ne anlama geliyor?
Herhangi bir rotada, herhangi bir durumda, herhangi bir zamanda koruma.

 

ETKİLERİN ÖTESİNDE

AGV kaskları, darbe korumasıyla sınırlı olmayan bir güvenlik seviyesi içerir. Karbon, aramid elyaf ve fiberglastan oluşan yapısı sayesinde Tourmodular, son derece sağlam ve aynı zamanda hafiftir, böylece daha az yorulursunuz ve yola her zaman yüksek düzeyde odaklanmanızı sağlar.

 

KOMPAKT. KOMPAKT. KOMPAKT.

Üç dış kabuk boyutu ve dört iç kabuk boyutu, böylece dış kütle minimuma indirilir. Ayrıca, her bir kask bölümünün maksimum koruma sağlaması için beş yoğunluklu bir iç kabuğa sahiptir.

 

LARGE VISOR MECHANISMS? NEVER WITH AGV.

Minyatür metal vizör mekanizmaları. Bu, yandan çarpmalarda bile maksimum koruma için kabuk yapısını değiştirmeden tutmanıza olanak tanıyan bir AGV özelliğidir.

 

SONSUZ KONFOR

 

DIŞARIDA SU VE RÜZGÂR, İÇERİDE SAF KONFOR

 

Hermetik, su ve atmosferik ajanları dışarıda tutmak için. Yaka ve iç kısmın en açıkta kalan kısımları, suyun girmesini önlemek için su geçirmezdir. Kaskın dışında tutulan unsurlarla, iç kısımdaki yüksek kaliteli malzemelerin sağladığı saf konforun keyfini çıkarabilirsiniz..

 

HAVA TARAFINDAN TASARLANDI

Yarış kasklarında 75 yıllık liderlik bize havanın motosiklet sürücüleri için değerli bir müttefik olduğunu öğretti. Tourmodular tasarım, minimum aerodinamik direnci garanti eder ve seyir hızında sıfır Z-Lift elde etmek için asansörden en iyi şekilde yararlanır. Bir binici olarak sizin için ne ifade ediyor? 130 km/s hızda kaskın dinamik ağırlığı sıfırdır.

 

2253 mm2: HAVALANDIRMA DEVRİMİ

Önde 3 büyük hava deliği, üstte 1 sarma deliği, kask üzerinde toplam 2.253 mm2 havalandırma yüzeyi için iç kabuktan kanalize edilmiş 16 havalandırma çıkışı. Diğer modüler kasklardan çok, çok daha fazlası. Maksimum havalandırma ayarı için.

 

YARIM AÇIK VİZÖR İLE SEYAHAT ETMEK? EN İYİ YOL BUDUR.

Vizörün mikro açıklığı AGV'ye özel bir özelliktir: Kilitli bir vizörün güveniyle sürüş sırasında doğru havalandırma seviyesi. Kaskı içeride rahat ettirmek için ayarlayamadığınız zamanları hatırlıyor musunuz? O zamanlar artık geride kaldı.

 

SINIRSIZ KONFOR

Daha önce hiç görülmemiş yüksek kaliteli malzemeler. Başınızı saran yumuşak bir uyum için en iyi seçimimiz. Tüm bunlar, cildin yüzey nemini emen ve en zorlu yolculuklarda bile başınızı daima kuru bırakan teknoloji ile sağlanır.

 

KASK GİBİ UYMAZ – SİZİN KASKINIZ GİBİ UYAR.

Çıtçıtları gevşetin ve yanak pedlerini çıkarın, farklı olanları takın ve çıtçıtları sabitleyin. Kaskın kafa şeklinize göre ayarlanması için yapmanız gereken tek şey bu. Tourmodular, seçebileceğiniz 30 olası uyum kombinasyonu sunar: Kaskınızın benzersiz bir şekilde size ait hissetmesi için iç uyumun uyarlanma biçiminde devrim yarattık.

 

ULTRAVİZYON

 

ULTRAVİZYON – AKTİF GÜVENLİK, ANA GÜVENLİK DEMEKTİR

Tourmodular, AGV Ultravision parametrelerine uygun olarak üretilmiştir. Şekli, gözlerin doğal olarak görebileceklerini kısıtlamamak için 190° yatay görüş alanı ve 85° dikey görüş alanı sağlar. Bir motosiklet sürücüsü olarak sizin için bu, görüş alanınızın kenarlarında ve yolun ilerisinde neler olduğunu daha fazla, daha erken ve daha iyi görebilmeniz anlamına gelir. Böylece her koşulda sadece rotanıza odaklanabilirsiniz. Güvenlik, her zaman.

 

BİR VİZÖRDEN ÇOK DAHA FAZLASI

Mükemmel vizör, dikkatiniz dağılmadan sürüş deneyiminizin keyfini çıkarmanızı sağlar. Tourmodüler vizör Optik Sınıf 1'e aittir, yani ne görsel bozulmaya neden olur ne de görüşünüzü değiştirir, böylece yoldaki virajları ve engelleri her zaman net bir şekilde görebilirsiniz. Sabitleme mekanizması ve 4 mm kalınlığa kadar olan vizör sayesinde vizör inanılmaz derecede sağlamdır ve her durumda sabit kalır.

 

ENTEGRE İLETİŞİM

 

CARDO TARAFINDAN DESTEKLENEN HERKESLE SINIRSIZ İLETİŞİM.

Tourmodular, DMC teknolojisini entegre eden bir iletişim sistemine sahip ilk modüler kasktır – Cardo'nun AGV INSYDE'si: Toplam 6 km'ye kadar menzilde 15 sisteme kadar sorunsuz bağlantı.

 

SONSUZ YOLCULUKLAR İÇİN KORUMA

Modüler kaskların yeni sınırı: Pratik Cardo'nun ilk entegre DMC iletişim sistemi sayesinde daha önce hiç yaşamadığınız maksimum güvenlik ve konfor.

 

Ücretsiz Kargo

4999₺ ve üzeri alışverişlerinizde

Güvenli Ödeme

%100 güvenli ödeme

7/24 Destek

Müşteri hizmetleri