4999 ₺ ve Üzeri Kargo Ücretsiz! Havale - Eft Ödemelerde % 10 a Varan İNDİRİM!
SHOEI X-SPIRIT 3 MAT SİYAH KASK
  • SHOEI X-SPIRIT 3 MAT SİYAH KASK #1
  • SHOEI X-SPIRIT 3 MAT SİYAH KASK #2
Yorumlar (0)
SHOEI X-SPIRIT 3 MAT SİYAH KASK
STOKTA VAR
  • 36.335,25
  • 34.605,00
  • Havale Fiyatı : 32.874,75
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver
Bank

Havale veya EFT ödemelerinde %5 indirim!

Renk, Beden:

Barkod: M1215507-32

Shoei'deki x-spirit 3 fikri, mükemmel bir yarış kaskı bulmaları gerektiğiydi ve bu şekilde başardılar. X-spirit III, yüksek performanslı kullanım için tasarlandı ve kalite ve güvenlik açısından her şeyi yaptılar. X-spirit, Shoei rüzgar tünelinde kaldırma ve kaskın basıncı açısından test edildi. Kaskın yüksek hızlarda dengesi selefinden daha iyi bir hale getirildi. X-spirit III'ün yeni bir yanak havalandırma sistemi var, çünkü alt tarafi daha iyi aerodinamik etkisi için daha çok kapalıdır. Onun mevkidaşı AGV Pista GP R, X-spirit III'e karşı güçlü bir rakipdir. Daha düşük bir fiyat aralığında, bunlar ise HJC RPHA 11 ve Shark Race R Pro rakipdir.

EMNİYET

X-Spirit III'ün dış kabuğu, Shoei'nin kendisi tarafından geliştirilen AIM + 'dan oluşuyor. Bu, farklı katmanlara sahip, oldukça gelişmiş bir cam elyaf bileşiğidir. Kabuğun nihai bir sertliğe sahip olması ve şok emici olması özelliğine sahiptir. Emergency Quick Release System kullanılarak acil durumlarda iç astar kolayca ve hızlıca çıkarılabilir. Kask çift D kapanıslıdır. EPS ic astari , darbeyi en iyi şekilde emmek için farklı yoğunluklara sahiptir. CWR-F Pinlock ise vizörü sis geciktiricidir.

HAVALANDIRMA 

X-spirit III, nihai havalandırma için kilitlenebilir 6 hava girişine ve 6 hava çıkışına sahiptir. Ek olarak, yanak pedlerinde, hava akışını yüze açılan çeneden yayılan hava açıklıklarının yapıldığı, yenilenmiş bir yanak havalandırmasına sahiptir. Kaskın altındaki bu soğutma, sürüş sırasında fazlasiyla konfor sağlar. Havalandırma kalitesi X-Spirit III ile eşi görülmemiştir.

AERODİNAMİK

Aerodinamik sistem, Shoei rüzgar tünelinde test edilerek optimize edilmiştir. X-spirit III ile LIFT efekti ve baskıyı minimize etmeye çalıştılar. LIFT efekti % 3 ve basıncı %10 önceki modele gore  azalttıldı. X-spirit III bu nedenle son derece sabit ve dengelidir. Vizör, vizörün her iki tarafında VORTEX jeneratörleri ile donatılmıştır ve bu da daha az LIFT efekti ve daha az basınç sağlar. Arkadaki spoiler titreşimleri azaltır ve önceki x-spirit II'ye kıyaslarsaniz % 50'ye kadar daha azaltilmis oldugunu ogreneceksiniz. Sürüş koşullarına bağlı olarak spoiler daha büyük veya daha küçük olarak değiştirilebilir.

VİSOR

2D CWR-F pinlock vizör standarttır. X-spirit III'te çok özel olan şey ise, onun yerine kaskın içine düşmesi. Bu kask ile bir bütün yapar. Vizör, vizörün her iki tarafında VORTEX jeneratörleri ile donatılmıştır.

ASTAR 

Çıkarılabilir, nem düzenleyici, antibakteriyel, yıkanabilir ic astar sürücünün kişisel tercihine göre ayarlanabilir. Ayrıca, iç astar ayarlanabilir ve bu, kaskın standart pozisyona göre 4 dereceye kadar eğilebilir olmasını sağlar. Bu, sürüş konumundan bağımsız olarak optimum görüşe katkıda bulunur. İç astar son derece rahat hissediliyor.

ÖZELLİKLER

Kask tipi: kapali Kask

Kask  malzemesi: AIM + (fiberglas, kompozit)

Dış vizör: 2D CWR-F pinlock vizör, yoğunlaşma önleyici

Kapanış: çok sağlam çift D kapatmali

İç astar: çıkarılabilir, yıkanabilir, nemlendirici, antibakteriyel, nefes alabilen, yumuşak ve rahat

Kask ölçeği: 4 boyutta gelir

Havalandırma: Önünde 6 hava deliği ve 6 arkasında hava ile tamamen yenilenmiş havalandırma

Ücretsiz Kargo

4999₺ ve üzeri alışverişlerinizde

Güvenli Ödeme

%100 güvenli ödeme

7/24 Destek

Müşteri hizmetleri