4999 ₺ VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - PEŞİN FİYATINA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT! - HAVALE & EFT ÖDEMELERDE % 10'A İNDİRİM!
ÜRÜNLER
ARAI KASK/CONCEPT-XE MODERN GREY
  • ARAI KASK/CONCEPT-XE MODERN GREY #1
  • ARAI KASK/CONCEPT-XE MODERN GREY #2
Yorumlar (0)
ARAI KASK/CONCEPT-XE MODERN GREY
STOKTA VAR
  • 27.604,50
  • 26.290,00
  • Havale Fiyatı : 23.661,00
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver
Ücretsiz Kargo
Bank

KREDİ KARTINA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT !!!

Bank

HAVALE & EFT ÖDEMELERİNDE %10 İNDİRİM !!!

 

 

Renk, Beden:

Barkod: ARK-187.0043

CONCEPT-XE

1980'ler. Çıplak motosikletler. Seni herkesten farklı hissettiren bir tavır. Concept-XE ile tanışın. O dönemin basit ama agresif stilini hatırlatan bu kask, Arai Ar-Ge'nin kalbinden geldi. Görünüşü sevdiler ama hepsi bu. Artık Arai teknisyenleri kendi tarzlarına ve motosikletlerine uyacak eski tarz bir havalılık istiyor, ancak modern Arai performansıyla da havalı olmak istiyorlar.

Concept-XE'nin kaba sadeliği hayal gücünün ürünüdür, ancak hata yapmayın; retro tarzı dikkat çekse de Arai'nin sıkı şirket içi testlerini geçmek zorunda kaldı. Yani agresif görünümün altında, yüzeyler ve bakış engelleri üzerinden kaymak için Arai'nin özel çevresel kemeriyle güçlendirilmiş, pürüzsüz ve yuvarlak şekilli, güçlü, hafif bir PB e-cLc kabuk bulacaksınız. Retro mekanik görünümüyle VAS-VC koruma sistemi, pürüzsüz bir üst kabuğu en üst düzeye çıkarmak için vizör dönme noktasını alçaltarak bakış atma performansını daha da artırır.

Her ne kadar geçmişe bir gönderme olsa da, Concept-XE büyük ölçüde günümüzün kaskıdır. Yeni, eski bir tarz talep eden modern sürücü nesline hazır, ancak yalnızca Arai'nin sağlayabileceği performans ve konforla.

 

Dış kabuk: PB e-cLc (Çevresel Kuşaklı e-Kompleks Laminat Yapı)

Concept-X'in dış kabuğu, hafiflik ve dayanıklılık için Çevresel Kuşaklı e-Kompleks Laminat Yapı (PB e-cLc) kullanıyor; darbe kuvvetlerini dağıtmak ve dağıtmak için tasarlanmıştır. AR-mat'ı orta katman olarak değiştirmek için yeni malzemeler kullanılmış, bu da PB-cLc yapısıyla aynı gücü korurken önemli ölçüde ağırlık azalmasına neden olmuştur.

 

Değişken Eksen Sistemi (VAS)

VAS ile vizör montaj konumu alçaltılarak her iki şakak alanı boyunca ortalama 24 mm daha fazla elde edilir ve enerjinin dışarı atılma kabiliyetini artıran daha ideal, pürüzsüz bir şekil elde edilir. Sonuç olarak bu, Snell standardının test çizgisi boyunca ve üzerinde kabuğun daha fazla kısmının daha pürüzsüz olmasını mümkün kıldı.

 

Concept-XE Havalandırma

Concept-XE'nin şık dış kabuğu bir sır saklıyor; Arai'nin dahili havalandırma sistemi. Soğutma havası, vizör kaş havalandırma deliklerine beslenir ve yan egzozun kombine Venturi etkisinin yarattığı negatif basınç tarafından, EPS astar içindeki gizli çok kademeli hava kanalı yoluyla, konfor astarından ve üstteki üç egzoz deliğinden dışarı çekilir. bağlantı noktaları ve boyun havalandırma deliği. Ön tarafta, buğu gidermeye yakın ve hava akışına açık altı adet ağ şeklinde yuva bulunmaktadır.

Serbest Akış Sistemi (FFS)

Kaskın altında rüzgar gürültüsünü ve türbülansı azaltan, sıcak hava çıkışını artıran hava akışı oluşturur.

Gizli çok kademeli hava kanalı

EPS astarındaki 3 delikten Twin Venturi Egzoz portlarına sıcak havanın kasktan dışarı çekilmesini sağlar.

Kaş delikleri

Kabuğun ve darbe emici astarın bu kritik bölgesinde delik açılmasına gerek kalmadan doğrudan alın bölgesine temiz hava girebilmektedir. Belirli modellerde havalandırma şakak bölgesine kadar genişletilir.

İç çene (çubuk) havalandırma deklanşörü

Tozlu sürüş koşullarında kaskın içine pislik girmesini önlemek için çene çubuğu havalandırma deliklerini içeriden açıp kapatın.

Boyun egzoz deliği

İç kısımdan sıcak hava çıkışını arttırmak için. Kaskın alt kısmındaki havalandırma etkisini arttırır.

Yan egzozlar

Daha iyi sıcak hava çıkışı için arka havalandırmanın arkasında düşük basınç oluşturun. Daha iyi aerodinamik için kabuğa entegre edilmiştir, rüzgar gürültüsünü azaltır ve hızda sarsıntıyı önler. İçeride küçük bir köpük baraj, havalandırma performansını düşürmeden aşırı gürültünün emilmesine ve azaltılmasına yardımcı olur.

Sabit Çene Spoyleri

Rüzgar gürültüsünü en aza indirmeye yardımcı olur ve aynı zamanda yüz bölgesinden sıcak havanın çıkarılmasına da yardımcı olur. Yol döküntülerinin boyundan uzağa doğru ilave saptırılmasını sağlar. Modele bağlı olarak Çene Spoyleri geri çekilebilir.

VAS Max Görüş Vizörü

VAS MAX Görüş kalkanı, her mevsimde ve her türlü sürüş için daha iyi görünürlük sağlamak üzere standarttır.

Pinlock ekleme lensi

Aşırı ıslak ve nemli koşullarda bile vizörün buğulanmasını ve buğulanmasını etkili bir şekilde önler. Kolayca temizlenebilir ve değiştirilebilir.

Antimikrobiyal Astar malzemesi

İnsan cildine yakın nötr asitlik seviyelerinin korunmasına ve antibakteriyel tüketime yardımcı olur. Daha yumuşak, daha derin ve daha rahat bir uyum sağlamak amacıyla daha yumuşak bir çerçeve malzemesi geliştirdik. Astar ayrıca kişiye özel uyum sağlayan ayarlanabilir şakak dolgusuna sahiptir.

Değiştirilebilir Yanak pedleri/Kulak bardakları

Yanak pedleri/kulaklıklar kolaylıkla çıkarılabilir. Tüm parçalar (değiştirilebilir veya değiştirilemez) ılık su ve yumuşak sabunla temizlenebilir. Temizledikten sonra iyice durulayın, bir havluyla kurulayın ve tekrar monte etmeden önce havayla tamamen kurumasını bekleyin. Asla makinede yıkamayın veya kurutmak için ısı kullanmayın. Her sürücüye özel uyum sağlamak üzere farklı kalınlıktaki iç parçalar mevcuttur.

-        Önce ön tarafı çıkararak çıkarın

-        Önce arka tarafı yerleştirerek geri yerleştirin

İç Mekan: Değiştirilebilir İç Mekan

İç kısmın tamamı kolaylıkla çıkarılabilir. Tüm parçalar (değiştirilebilir veya değiştirilemez) ılık su ve yumuşak sabunla temizlenebilir. Temizledikten sonra iyice durulayın ve asla doğrudan güneş ışığı altında veya bir ısı kaynağının yakınında kurutmayın. Her sürücüye özel uyum sağlamak üzere farklı kalınlıktaki iç parçalar mevcuttur.

Hoparlör cepleri

Yerleşik iletişim sistemleri popülerdir, ancak sorun genellikle konuşmacı için alanın sınırlı olması veya hiç olmamasıdır, bu da hoş olmayan baskı noktalarına neden olur. Hoparlör cepleri, konforu veya uyumu etkilemeden hoparlörleri monte etmek için yer sunar. (Hoparlör dahil değildir).

Yüz Kontur Sistemi (FCS)

Alt çeneye daha iyi bir uyum sağlamak ve konforu artırmak için Yüz Kontur Sistemi (FCS), yanak pedinde sıkışan ve geri dönen bir köpük yay desteğiyle çalışarak aşırı basınç olmadan gerekli desteği sağlar.

5mm ''Soyulabilen'' Kulak yastıkları/Yanak pedleri

Mükemmel uyum ve rahatlığı sağlamak için daha da fazla yetenek sağlayan yanak pedleri, gerektiğinde ilave alan sağlamak için 5 mm'lik soyulabilir bir katmana sahiptir.

5mm ''Soyulabilir'' Şakak pedi

Arai'nin soyulabilir şakak tepesi pedleri, gerektiğinde 5 mm daha fazla iç genişlik seçeneği sunar.

Ücretsiz Kargo

4999₺ ve üzeri alışverişlerinizde

Güvenli Ödeme

%100 güvenli ödeme

7/24 Destek

Müşteri hizmetleri