4999 ₺ VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - PEŞİN FİYATINA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT! - HAVALE & EFT ÖDEMELERDE % 10'A İNDİRİM!
ÜRÜNLER
ARAI KASK-QUANTIC RAY WHITE
  • ARAI KASK-QUANTIC RAY WHITE #1
  • ARAI KASK-QUANTIC RAY WHITE #2
Yorumlar (0)
ARAI KASK-QUANTIC RAY WHITE
STOKTA VAR
  • 33.484,50
  • 31.890,00
  • Havale Fiyatı : 28.701,00
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver
Ücretsiz Kargo
Bank

KREDİ KARTINA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT !!!

Bank

HAVALE & EFT ÖDEMELERİNDE %10 İNDİRİM !!!

 

 

Renk, Beden:

Barkod: ARK-177.0267

QUANTIC

Her Arai'de olduğu gibi Quantic de her şeyden önce koruma etrafında şekillenir. Elle üretilen dış kabuk, çekirdeğin gücünü korur ancak ağırlıkta önemli bir azalma sağlar. Pürüzsüz, yuvarlak şekil, önemli bir Arai imzasıdır ve öncelikle darbe kuvvetlerini 'gözden kaçırmak' ve dağıtmak için tasarlanmıştır. Arai'nin tam yarış kasklarının aerodinamik ve koruyucu yeteneklerini ve milyonlarca kilometre yol boyunca kazanılan tüm deneyim ve bilgi birikimini kullanarak Yeni Quantic, havada düzgün ve verimli bir şekilde kayar ve kullanıcısını lüks bir kozayla sarar. Koruma, konfor ve günlük kullanım kolaylığı açısından bir kasktan en iyi performansı almak isteyen sürücüler için sıfırdan ödün vererek yeni bir seçim sunuyor. Quantic'te kolay erişim ve kapatma için tabanın etrafında 5 mm'lik bir genişletme bulunurken, VAS MAX görüş vizörü kullanıma hazır bir Pinlock ek parçasıyla birlikte gelir. Birinci sınıf fırçalanmış naylon iç kısım çıkarılabilir ve Yüz Kontur Sistemi (FCS) ve boyun kıvrımı tel cebine sahiptir. Aynı zamanda Acil Durum Tahliye Sistemine (ERS) sahiptir.

Quantic modeli, ECE R22-06 standardına göre resmi olarak onaylanmış ve sertifikalandırılmıştır.

 

TEKNİK BİLGİLER

GENEL

Dış kabuk: PB-SNC2 (Çevresel Kuşaklı Yapısal Ağ Kompozit)

F-1 teknolojimizden ödünç alınan Arai'nin tescilli (süper fiber kemer) Çevresel Kemeri, düşük ağırlığı korurken kabuk mukavemetini ve esnekliğini maksimuma çıkarır. Göz deliğinin üst kısmına konumlandırılan bu bant, yukarıya doğru görüş alanını büyük ölçüde artıran daha ince bir EPS astarın kullanılmasına olanak tanır - özellikle tam yarışta takdir edilir! Yapısal Ağ Kompoziti, kabuk içindeki birçok elyaf ve takviye malzemesi katmanının reçine bağına fiziksel bir bağ ekler. En yeni "Z-Mixture" reçineleri, daha ince ve daha hafif bir kabuk için malzemeler arasında daha güçlü bir bağ sağlamak üzere daha az reçine gerektiren malzeme yapışmasını artırır.

Değişken Eksen Sistemi (VAS)

VAS ile vizör montaj konumu alçaltılarak her iki şakak alanı boyunca ortalama 24 mm daha fazla elde edilir ve enerjinin dışarı atılma kabiliyetini artıran daha ideal, pürüzsüz bir şekil elde edilir. Sonuç olarak bu, Snell standardının test çizgisi boyunca ve üzerinde kabuğun daha fazla kısmının daha pürüzsüz olmasını mümkün kıldı.

HAVALANDIRMA

Quantic Havalandırma

Kapsamlı ve kontrol edilebilir havalandırma, 13 havalandırma portuna dayanmaktadır: 7 giriş, 6 çıkış. 3D Arai logosu, soğutma havasını iki merkezi giriş noktasına besler ve F1'den türetilmiş çift gözyaşı kanalı üst girişi, ikiz alın havalandırma delikleri ve 2 konumlu kayar hava kepçesi, filtreli çene havalandırması ile birlikte düşük hızda iyi çalışır. Sıcak hava, 3 yollu tek parça arka egzoz/spoiler, ikiz gömme yan egzozlar (gürültüyü azaltmak için köpük barajlı) ve boyun egzozu aracılığıyla verimli bir şekilde dışarı atılır.

Üst giriş delikleri

Başlangıçta Arai'nin F1 kaskından alınan gözyaşı kanalları, yuvarlak ve pürüzsüz kabuğu tamamlayan kompakt, hafif ve göze çarpmayan bir formla önceki tasarımın hava akışını koruyor. Su girişini önlemek için kaydırılarak açılır/kapanır.

3D Arai logolu kanal

Hemen fark edilen yeni 3D Arai logolu kanal (mümkün olduğunca ince yapılmış, yalnızca 3,5 mm derinlikte), alttaki iki merkezi 10 mm'lik giriş portunu besliyor. Bu, Arai'de bir ilktir ve tamamıyla PB-CLC2 kabuğunun sağlamlığı ve yapısından kaynaklanmaktadır. Ayrıca düşük hızda ve dik sürüş pozisyonunda da çok iyi çalışır. Sadece 50 km/saat hızda ekstra %40 hava akışı sağlarken, 120 km/saat hızda %7 oranında hava akışı sağlıyor. Ayrıca üst kısmına yerleştirilen kısa stroklu kol sayesinde yazlık veya kışlık eldivenlerle rahatlıkla açılıp kapatılabilmektedir. Sürücü kolu göremiyorsa ve logo normal yerindeyse kanal açıktır. Arai logolu kanal, daha iyi bir bakış atma yeteneği için bir darbe durumunda ayrılacak şekilde tasarlanmıştır.

Hava kepçeli çene havalandırması

Ayrıca yeni olan, daha büyük miktarda hava girişi sağlayan ve değiştirilebilir bir filtreye sahip olan 3 konumlu (açık, orta ve kapalı) kayar hava kepçeli çene havalandırmasıdır. Çalıştırma mekanizması daha kalındır ve eldivenlerle kullanımı kolaydır.

Kaş delikleri

Kabuğun ve darbe emici astarın bu kritik bölgesinde delik açılmasına gerek kalmadan doğrudan alın bölgesine temiz hava girebilmektedir. Belirli modellerde havalandırma şakak bölgesine kadar genişletilir.

Spoyler fonksiyonlu tek parça arka egzoz

3 yollu bir anahtarla çalıştırılan tek parçalı arka egzoz/spoiler, RX-7V Racing'in DF-X2'sinden ilham aldı ancak touring kullanımı için yeniden tasarlandı; ancak Suzuka'da 300 km/saat hıza kadar test edildi. Kabuğun biraz daha ilerisinde yer alır ve kabuktaki 3 porttan beslenir. Quantic'in kapsamlı havalandırma sisteminin bir parçası olarak havayı verimli bir şekilde çeker ancak aynı zamanda kaskın üzerinden (ve yanından) hava akışını da yumuşatır, özellikle otoyol hızlarında sollama yaparken dengeyi artırır ve sarsıntıyı azaltır. Sonuç çok daha az sürücü yorgunluğudur. Mümkün olduğu kadar ince ve hafif üretilmiş olup, darbe anında ezilecek veya kırılacak şekilde tasarlanmıştır, dolayısıyla koruyucu performans üzerinde hiçbir etkisi yoktur.

Yan egzozlar

Daha iyi sıcak hava çıkışı için arka havalandırmanın arkasında düşük basınç oluşturun. Daha iyi aerodinamik için kabuğa entegre edilmiştir, rüzgar gürültüsünü azaltır ve hızda sarsıntıyı önler. İçeride küçük bir köpük baraj, havalandırma performansını düşürmeden aşırı gürültünün emilmesine ve azaltılmasına yardımcı olur.

Spoyler fonksiyonlu tek parça arka egzoz

3 yollu bir anahtarla çalıştırılan tek parçalı arka egzoz/spoiler, RX-7V Racing'in DF-X2'sinden ilham aldı ancak touring kullanımı için yeniden tasarlandı; ancak Suzuka'da 300 km/saat hıza kadar test edildi. Kabuğun biraz daha ilerisinde yer alır ve kabuktaki 3 porttan beslenir. Quantic'in kapsamlı havalandırma sisteminin bir parçası olarak havayı verimli bir şekilde çeker ancak aynı zamanda kaskın üzerinden (ve yanından) hava akışını da yumuşatır, özellikle otoyol hızlarında sollama yaparken dengeyi artırır ve sarsıntıyı azaltır. Sonuç çok daha az sürücü yorgunluğudur. Mümkün olduğu kadar ince ve hafif üretilmiş olup, darbe anında ezilecek veya kırılacak şekilde tasarlanmıştır, dolayısıyla koruyucu performans üzerinde hiçbir etkisi yoktur.

VAS Max Görüş Vizörü

VAS MAX Görüş kalkanı, her mevsimde ve her türlü sürüş için daha iyi görünürlük sağlamak üzere standarttır.

Pinlock ekleme lensi

Aşırı ıslak ve nemli koşullarda bile vizörün buğulanmasını ve buğulanmasını etkili bir şekilde önler. Kolayca temizlenebilir ve değiştirilebilir.

Premium Fırçalanmış naylon Astar malzemesi

Profil-V ve RX-7V'nin iç mekanları referans olarak kullanılarak Quantic'in iç mekanı maksimum konfor, hava akışı (alın bölgesinde iki delik vardır) ve hafiflik için sıfırdan tasarlandı. İç kısım ve yanak pedleri temizlik veya ayarlama için kolaylıkla çıkarılabilir.

Değiştirilebilir Yanak pedleri/Kulak pedleri

Yanak pedleri/kulaklıklar kolaylıkla çıkarılabilir. Tüm parçalar (değiştirilebilir veya değiştirilemez) ılık su ve yumuşak sabunla temizlenebilir. Temizledikten sonra iyice durulayın, bir havluyla kurulayın ve tekrar monte etmeden önce havayla tamamen kurumasını bekleyin. Asla makinede yıkamayın veya kurutmak için ısı kullanmayın. Her sürücüye özel uyum sağlamak üzere farklı kalınlıktaki iç parçalar mevcuttur.

-        Önce ön tarafı çıkararak çıkarın

-        Önce arka tarafı yerleştirerek geri yerleştirin

Değiştirilebilir İç Mekan

İç kısmın tamamı kolaylıkla çıkarılabilir. Tüm parçalar (değiştirilebilir veya değiştirilemez) ılık su ve yumuşak sabunla temizlenebilir. Temizledikten sonra iyice durulayın ve asla doğrudan güneş ışığı altında veya bir ısı kaynağının yakınında kurutmayın. Her sürücüye özel uyum sağlamak üzere farklı kalınlıktaki iç parçalar mevcuttur.

Hoparlör cepleri

Yerleşik iletişim sistemleri popülerdir, ancak sorun genellikle konuşmacı için alanın sınırlı olması veya hiç olmamasıdır, bu da hoş olmayan baskı noktalarına neden olur. Hoparlör cepleri, konforu veya uyumu etkilemeden hoparlörleri monte etmek için yer sunar. (Hoparlör dahil değildir).

Yüz Kontur Sistemi (FCS)

Alt çeneye daha iyi bir uyum sağlamak ve konforu artırmak için Yüz Kontur Sistemi (FCS), yanak pedinde sıkışan ve geri dönen bir köpük yay desteğiyle çalışarak aşırı basınç olmadan gerekli desteği sağlar.

5mm ''Soyulabilir'' Şakak pedi

Arai'nin soyulabilir şakak tepesi pedleri, gerektiğinde 5 mm daha fazla iç genişlik seçeneği sunar.

Acil Durum Tahliye Sistemi (ERS)

Yaralı bir sürücüye daha kolay erişim sağlar. Pedlere entegre edilmiş turuncu çıkıntılar çekildiğinde yanak pedleri dışarı kayar. Eğitimli tıbbi personel ve kurtarıcılar için kaskın çıkarılmasını kolaylaştırmak. İlave yaralanma riskinin en aza indirilmesi.

Nefes koruyucusu

Temiz havayı kalkanın iç yüzeyine daha iyi yönlendirmek ve aynı zamanda sıcak nefesi aşağıya ve kalkanın iç yüzeyinden uzağa yönlendirmek için çift pivotlu çene havalandırması ile birlikte çalışır.

Çene Kapağı (Sabit)

Kaskın alt kısmına takılan çene perdesi, Yumurta şeklindeki formun daha da vurgulanmasına yardımcı olur. Perde aynı anda aşağıdaki türbülanslı havadan hava girişini engeller ve ağız bölgesinden daha fazla hava çekerek FFS'nin egzoz işlevini geliştirmek için negatif basıncı artırır. Geliştirilmiş hava akışı gürültüyü daha da azaltır.

5 mm daha geniş taban

Özel kabuk, tabanın etrafında 5 mm genişleyerek kaskın takılıp çıkarılmasını kolaylaştırır (Arai'ye yeni gelenler için, kaskı takarken veya çıkarırken başlangıçtaki 'rahatlık' zor olabilir).

İnterkom yeri

Bir iletişim sistemini kabuğun dış kısmına kolayca yerleştirip bağlayacak şekilde ve iç EPS astarın sunduğu korumadan ödün vermeden tasarlanmıştır.

Boyun Soket Boşluğu

Fazla kablo uzunluğunu boyun makarasında saklamak için konfor veya korumayı etkilemeden net bir şekilde çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

Ücretsiz Kargo

4999₺ ve üzeri alışverişlerinizde

Güvenli Ödeme

%100 güvenli ödeme

7/24 Destek

Müşteri hizmetleri