4999 ₺ VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - PEŞİN FİYATINA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT! - HAVALE & EFT ÖDEMELERDE % 10'A İNDİRİM!
ÜRÜNLER
HJC RPHA12 KASK OTTIN MC5SF
  • HJC RPHA12 KASK OTTIN MC5SF #1
Yorumlar (0)
HJC RPHA12 KASK OTTIN MC5SF
STOKTA YOK
  • 19.800,00
  • Havale Fiyatı : 17.820,00
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Stoğa girince haber ver
Ücretsiz Kargo
Bank

KREDİ KARTINA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT !!!

Bank

HAVALE & EFT ÖDEMELERİNDE %10 İNDİRİM !!!

 

 

Renk, Beden:

Barkod: HJC.RPHA12.04

RPHA 12

ece-22-06.jpg (6 KB)

HJC'nin amiral gemisi RPHA 11'e layık bir devam niteliğinde, ECE 22.06 onaylı yeni bir model olan RPHA 12 geldi.

Ultra eksiksiz spor integrali olan RPHA 12, daha fazla darbe direnci, hafiflik ve konfor için karbon-aramid ve doğal liflerden yapılmış bir PIM EVO kabuk ile donatılmıştır.

Hem yolda hem de pistte eşit derecede konforlu olan RPHA 12, aşırı yüksek hız performansı için aerodinamik bir yapı ve spoylerden yararlanır, mükemmel denge için kaldırma ve sürüklemeyi azaltır.

Isı ve nemi gidermek için ACS kanallarına sahip yüksek performanslı bir havalandırma sistemine sahip olan araç, 4 hava girişi ve 3 arka hava çıkışı içerir. Ön hava girişi, maksimum buğu giderme elde etmek için genişletilmiştir.

İç konfora gelince, tamamen çıkarılabilir ve yıkanabilir gelişmiş antibakteriyel kumaş astar nemi uzaklaştırır ve hızlı kuruma sağlar. Acil durum yanak pedi kiti, kurtarma personelinin bir kaza durumunda yanak pedlerini hızlı ve güvenli bir şekilde çıkarmasını sağlar.

HJC, şakakların takılmasını kolaylaştırmak için bir açıklıkla gözlük kullanıcılarını da düşünmüştür.

Vizörü daha geniş bir görüş alanı sunarak daha iyi çevresel görüş sağlar ve HJC standart olarak yüksek performanslı buğu önleyici film ve koyu duman renginde ikinci bir vizör sunar.

Yeni iki yönlü vizör mekanizması akışkan hareketi ve daha iyi bir sızdırmazlığı garanti eder. Ekran ve montaj kiti hava direncini ve gürültüyü daha da azaltmak için kavislidir.

 

Teknik Özellikler:

 

  • Malzeme: Premium Entegre Matris / PIM EVO: Karbon-Aramid Hibrit ve doğal elyaf dahil olmak üzere takviye malzemeleri, darbeye dayanıklılık, daha fazla konfor ve kaskın hafifliği açısından daha iyi performansı garanti ediyor.
  • Geniş vizör üstün çevresel görüş sağlar. Şeffaf 2D HJ-42 vizör, şeffaf polikarbonat, %99 çizilmez ve anti-UV işlemli. Yüksek performanslı buğu önleyici film ile Pinlock birlikte kullanıma hazırdır.
  • Yüksek hızlı yarış kullanımı için geliştirilmiş çift vizör kilitleme sistemi. RapidFireTM vizör değiştirme sistemi: Vizör çıkarma sistemi basit ve güvenlidir ve alet kullanmadan hızlı bir şekilde değiştirilmesini garanti eder.
  • İç kısım: daha iyi nem emme ve hızlı kuruma için gelişmiş antibakteriyel kumaştan, tamamen çıkarılabilir ve yıkanabilir.
  • Acil durum kiti: her durumda hızlı ve güvenli acil durum çıkarma özellikli yastıklar
  • Gözlüklerin geçişini kolaylaştırmak için kanallar bulunmaktadır.

Ücretsiz Kargo

4999₺ ve üzeri alışverişlerinizde

Güvenli Ödeme

%100 güvenli ödeme

7/24 Destek

Müşteri hizmetleri