4999 ₺ VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - PEŞİN FİYATINA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT! - HAVALE & EFT ÖDEMELERDE % 10'A İNDİRİM!
ÜRÜNLER
MIDLAND K10-SINGLE-BLUETOOTH HEADSET
  • MIDLAND K10-SINGLE-BLUETOOTH HEADSET #1
  • MIDLAND K10-SINGLE-BLUETOOTH HEADSET #2
  • MIDLAND K10-SINGLE-BLUETOOTH HEADSET #3
Yorumlar (0)
MIDLAND K10-SINGLE-BLUETOOTH HEADSET
STOKTA VAR
  • 1.669,50
  • 1.590,00
  • Havale Fiyatı : 1.431,00
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver
Bank

KREDİ KARTINA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT !!!

Barkod: MIDLAND-C1624

Midland'e ait bir marka olan, motosikletçilerin temel ihtiyaçlarını karşılayan, Midland'ın sağlamlığı ve en yüksek kalite garantisiyle desteklenen basit ve uygun fiyatlı ürünler sunmaya adanmış LOKUI dünyasına hoş geldiniz.

 

Latince "LOQUI" kelimesinden türetilen LOKUI adı, markanın iletişim sanatıyla olan derin bağını yansıtıyor. LOKUI, pratik ve sezgisel çözümlerle motosiklet ve açık hava maceraları dünyasında iletişimi basitleştirmeye kendini adamıştır.

Latinlerin hitabet tarzının modern motosikletçinin ihtiyaçlarıyla birleştiği bir ortamda LOKUI, doğrudan temel ihtiyaçlara hitap eden ürünler sunmaya olan bağlılığıyla öne çıkıyor. Motosikletçiler arasında veya yeni maceralar sırasında yolda iletişim basit ve anında olmalıdır ve LOKUI bu hedefe ulaşmayı amaçlamaktadır.

 

LOKUI ve Midland'in her yolculuğu karmaşık olmayan bir deneyime dönüştürmek için bir araya geldiği bir dünyaya hoş geldiniz.

 

Midland, motosikletçiler için görünmez, evrensel telefon yanıtlayıcısı Lokui K10'u tanıtıyor. En son teknolojisi ve Made in Italy tasarımıyla Lokui K10, motosiklet iletişiminde mükemmelliği temsil ediyor.

En yeni Bluetooth 5.2 teknolojisiyle donatılan Lokui K10, istikrarlı ve güvenilir bir bağlantı sağlayarak her yolculukta kusursuz bir deneyim sağlar. İleri teknoloji ve sade tarzın mükemmel birleşimi, bu cihazı kaskınıza entegre edildiğinde inanılmaz derecede ince ve görünmez kılar.

 

MIDLAND CONNECT uygulaması aracılığıyla web tabanlı radyoya erişerek hareket halindeyken eğlence seçeneklerinizi genişletebilirsiniz. Şarj için C Tipi soket, hızlı ve rahat bir bağlantı sağlarken gürültü bastırma filtresi, en gürültülü durumlarda bile kristal netliğinde ses kalitesi sağlar.

 

Aramaları yönetin, akıllı telefonunuzdan en sevdiğiniz müziği dinleyin ve Google Haritalar veya Apple Haritalar gibi uygulamalar aracılığıyla GPS yol tarifleri alın; bunların tümünü dikkatinizi yoldan ayırmadan yapın.

Sekiz saatlik güçlü pil ömrüyle Lokui K10, motosiklet iletişimleriniz için son derece güvenilir ve emniyetli bir süre sağlar. Sürüş sırasında akıllı telefonunuzu kaskınıza sokmak gibi yasa dışı ve tehlikeli uygulamalardan kaçınarak aramaları güvenliğinizden ödün vermeden yanıtlayın.

 

Kendinizi yüksek kaliteli stereo ses deneyimine kaptırın ve hoparlörlerin inanılmaz ince kalınlığı (yalnızca 7 mm) sayesinde maksimum konforun keyfini çıkarın.

 

KUTU İÇERİĞİ

 

- 2 hoparlörlü ve entegre mikrofonlu stereo kulaklık, hoparlörler için 2 cırt cırtlı bant, USB-A'dan USB-C'ye

Ücretsiz Kargo

4999₺ ve üzeri alışverişlerinizde

Güvenli Ödeme

%100 güvenli ödeme

7/24 Destek

Müşteri hizmetleri