4999 ₺ VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - PEŞİN FİYATINA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT! - HAVALE & EFT ÖDEMELERDE % 10'A İNDİRİM!
ÜRÜNLER
NOLAN N120-1 NIGHTLIFE N-COM 025
  • NOLAN N120-1 NIGHTLIFE N-COM 025 #1
Yorumlar (0)
NOLAN N120-1 NIGHTLIFE N-COM 025
STOKTA VAR
  • 17.604,00
  • Havale Fiyatı : 15.843,60
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver
Ücretsiz Kargo
Bank

KREDİ KARTINA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT !!!

Bank

HAVALE & EFT ÖDEMELERİNDE %10 İNDİRİM !!!

 

 

Renk, Beden:

Barkod: N1F0007150251

Nolan'ın tarihindeki ilk Flip-Back kask! Nolangroup içinde gerçekleştirilen araştırma ve geliştirmeye yıllarca süren yatırımın sonucu. Brembate di Sopra Company'den teknoloji ve İtalyan yeniliğinin yüceltilmesi. Spor ve tur özünü harmanlayan modüler bir kask. Sportif performanstan ödün vermeden bir geri çevirme tasarımının özgürlüğünü deneyimleyin. Tam yüz koruması ve açık yüz özgürlüğü arasında zahmetsizce geçiş yapın. Sürüşlerinizi rakipsiz güvenlik, konfor ve stille yükseltin.

 

Çene Korumasının Geriye Doğru Dönüşü: N120-1, flip-back teknolojisi kavramını tanıtıyor. Çene korumasının yenilikçi geriye doğru döndürülmesi ile çene korumasını zahmetsizce arka konuma hareket ettirebilirsiniz. Bu devrim niteliğindeki tasarım, tümü basit bir geri dönüş hareketiyle tam yüz kaskının güvenliğini ve çok yönlülüğünü korurken açık yüz kaskının özgürlüğünü sağlar.
Çift Etkili - Çene Koruma Açma Sistemi: Çift Eylemli çene koruma açma sisteminin kolaylığını deneyimleyin. Bu teknoloji, çene korumasını sorunsuz bir şekilde açıp kapatabilmenizi, sürüş ihtiyaçlarınıza hassasiyet ve sadelikle uyum sağlamanızı sağlar.
LPC - Astar Konumlandırma Kontrolü: Kaskınızın oturmasını mükemmele uyarlayın. Mesafe ne olursa olsun, genel sürüş deneyiminizi geliştiren rahat ve rahat bir uyum elde edin.
N-Com Hazır: N-Com hazırlığı ile yolculuklarınızda bağlantıda kalın ve eğlenin. Bu özellik, iletişim sistemleriyle sorunsuz entegrasyon sağlayarak diğer sürücülerle iletişimde kalmanıza, müzik dinlemenize veya GPS navigasyonuna rahatça erişmenize olanak tanır.Çevre Dostu
Kumaşlar: N120-1, ekolojik olarak sürdürülebilir kumaşlarla sürdürülebilirliğe öncelik verir. Kaskınızın sadece sizi korumakla kalmayıp aynı zamanda daha yeşil bir ortama katkıda bulunduğuna dair güvenle binebilirsiniz.
Otomatik Geri Çekme Sistemi: Kask, VPS Güneş camını özel ihtiyaçlarınıza göre ayarlarken kolaylık ve kolaylık sağlayan otomatik geri çekme sistemine sahiptir.

Ücretsiz Kargo

4999₺ ve üzeri alışverişlerinizde

Güvenli Ödeme

%100 güvenli ödeme

7/24 Destek

Müşteri hizmetleri